Er zijn talloze verschillende creditcards beschikbaar, maar wat zijn de zaken die je in de gaten moet houden?

Wanneer mensen leren dat je over consumentenkrediet voor de kost schrijft, lijkt het gesprek bijna onvermijdelijk rond te draaien om, “Dus, wat is de beste creditcard?” Helaas zijn mensen zelden blij met het echte antwoord, dat is: er is er geen. Het kan daarom ook lonen om eerst antwoord te krijgen op de vraag, hoe vergelijk ik een creditcard?

Er zitten wel wat voor- en nadelen aan een creditcard

Er zijn letterlijk honderden, zo niet duizenden kredieten op de markt, elk met zijn voor- en nadelen, zijn eigen kosten en beloningen. Bovendien zijn er ook miljoenen kredietkaarthouders – elk met hun eigen wensen, behoeften en bestedingsgewoonten. Als je uiteindelijk met iemand in-the-know praat, is de vraag die je moet stellen niet, “Wat is de beste creditcard?” In plaats daarvan, wat je echt moet weten is, “Welke creditcard is het beste voor mij?” Met dat gezegd hebbende, laten we een aantal van onze keuzes voor een aantal van de beste creditcards die vandaag de dag beschikbaar zijn, waaronder kaarten voor een verscheidenheid aan creditscores, concurrerende APR’s, aantrekkelijke beloningen, en nog veel meer.

Waar kun je de allerbeste creditcard vinden?

Om de beste creditcard voor u te vinden, zal de eerste stap zijn om te beslissen over uw wensen en behoeften, en vervolgens te bepalen in welke demografische ze waarschijnlijk vallen. U kunt uw opties vrij aanzienlijk beperken door een kijkje te nemen in uw krediet- en bestedingsgewoonten en vervolgens de vier onderstaande vragen te beantwoorden.

1. Is uw FICO-kredietscore lager dan 670? Een van de belangrijkste factoren die bepalen of u voor een bepaalde creditcard wordt goedgekeurd, is uw kredietscore. Mensen met een goed tot uitstekend krediet – FICO-scores van 670 en hoger – zullen meestal in aanmerking komen voor zowat elke consumentenkaart (hoewel hogere kredietscores over het algemeen hogere kredietlimieten zullen opleveren). Als uw kredietscore lager is dan 670, zult u het meeste geluk hebben om goedgekeurd te worden voor kaarten als u zich aanmeldt voor kaarten die specifiek gericht zijn op uw kredietscore.
2. Heeft u de neiging om van maand tot maand een saldo bij te dragen? De meeste kredietkaarthouders vallen in een van de twee groepen: degenen die elke maand verplicht hun saldo afbetalen en degenen die de neiging hebben om van maand tot maand een saldo bij zich te dragen. Aangezien de rentekosten een van de grootste kostenposten zijn die gepaard gaan met het gebruik van een creditcard, moeten de balansbeheerders een kaart overwegen die speciaal voor hen is ontworpen, d.w.z. een kaart die wordt geleverd met een inleidend 0%-renteaanbod of een laag lopend JKP.